Felhasználói adatok
Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
Hírlevél
Hírlevelünkből értesülhet a legújabb akciókról, az új termékekről és a heti rendkívüli kiárusításról is.
CAPTCHA
Válaszoljon erre a kérdésre, hogy el tudjuk dönteni, hogy ön ember.
Image CAPTCHA
Gépelje be a képen látható karaktereket.

1. A www.acelfullank.hu weboldal meghatározott szolgáltatásainak eléréséhez, valamint az on-line vásárláshoz regisztráció szükséges.

2. A regisztráció elvégzésével a látogató (továbbiakban: Felhasználó) hozzájárul, hogy a regisztráció és a felhasználás során megadott adatait a www.acelfullank.hu oldal üzemeltetője a Fontium Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) üzleti tevékenysége során "Adatvédelem" elnevezésű dokumentumában foglaltaknak megfelelően felhasználja.

3. A regisztráció elvégzésével a Felhasználó elismeri, hogy a www.acelfullank.hu oldal "Felhasználói feltételek" és "Adatvédelem" elnevezésű dokumentumaiban foglalt feltételeket megismerte, azokat magára nézve mindenben kötelező érvényűnek tekinti.

A regisztráció során meg kell adnia az Ön által kívánt felhasználónevet és az e-mail címét. A megadott e-mail címre a rendszer egy automatikus üzenetet küld, melyben szerepel egy a rendszer által adott jelszó (ezt belépés után megváltoztathatja). A későbbiekben ezzel a jelszóval és a választott felhasználónévvel léphet be a rendszerbe. A személyes adatait (név, szállítási cím, telefonszám) a rendszer csak vásárlás utolsó szakaszában kéri.

Nyilatkozat

Az Acélfullánk on-line késbolt oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az oldal megtekintése előtt kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!

IGEN, elmúltam 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával foglalkozom, belépek az oldalra

NEM, nem múltam el 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával nem foglalkozom, inkább keresek más elfoglaltságot