Díjmentes kiszállítás
ingyenes kiszállításWebáruházunkban a kiszállítást minden esetben futárszolgálat végzi.

25.000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás díját cégünk átvállalja Ön helyett. Ez a kedvezmény egységesen az ország egész területére érvényes.

Azaz bruttó 25.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás díjmentes

Nincs tolongás, dugó, idegeskedés. Nem kell aggódnia a plusz költségek miatt!
Rendeljen kényelmesen otthonról, mi díjmentesen visszük Önhöz a kiválasztott termékeket, amennyiben legalább 25 000 Ft értékben vásárol.

25.000 Ft alatti megrendelés esetén a kiszállítás díja az ország egész területére: 1.500 Ft.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni.

Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást.
A második kiszállítás díjmentes, de minden ezen túli kiszállítási kísérlet bruttó 2.700 Ft.

Termékeink szállítási határideje 3-10 munkanap a raktárkészlettől függően. A várható határidő a termék adatlapon van feltüntetve. A pontos határidőről a megrendelés kézi visszaigazolásakor tudunk tájékoztatást adni.

Nyilatkozat

Az Acélfullánk on-line késbolt oldalán késekkel és egyéb szúró- és vágóeszközökkel kapcsolatos képeket és ismertetőket talál! Mivel egyes szúró- és vágóeszközök Magyarországon a közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősülnek és ezek internetes megjelentetése törvényileg korlátozott, ezért az oldal megtekintése előtt kérjük nyilatkozzon az alábbiakról!

IGEN, elmúltam 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával foglalkozom, belépek az oldalra

NEM, nem múltam el 18 éves, szúró- és vágóeszközök hivatásszerű felhasználásával nem foglalkozom, inkább keresek más elfoglaltságot